Jag har inte sprungit…

…(eller tränat) sen i torsdags.

Det känns inte alls bra, men jag har verkligen inte hunnit… 😛
Det har rullat på i ett. Kanske typiskt sommar och inplanerade vänners-träffar och annat?
Det riktigt kryper i kroppen just nu, så jag vet ju att jag skulle må bättre om jag kommer ut! Idag får det bli. Jag har sagt det förut; På ett sätt lättare att få in träningen på vardagarna, direkt efter jobbet. På helger och andra ledigheter tycker jag att det är svårt att få in en rutin på det hela…
”- Jag tar det lite senare / i eftermiddag / imorgonbitti istället…”

Hur brukar ni göra på sommaren, när den ena grillkvällen och dagar till havet avlöser varandra?

13 tankar om “Jag har inte sprungit…

 1. Jo, det går förmodligen att ”knö in” om man verkligen, verkligen försöker. Men som sagt ovan, Jag är jättemorgontrött. Och när man sen träffar vänner känner man sig lite ”omständig” om man ska försvinna ut en stund.. Hihi! 😀

 2. Jo, visst får man ”unna” sig lite mer tid med familjen på sommaren kanske. Men skönt att höra att jag inte är den enda ”vardags-rutin-junkien”. 😉

 3. För att jag skall orka med allt det där andra, så MÅSTE jag ut och löpa. På sommaren blir det morgonjogg och senare söndagslöpning.

 4. Morgonen är väl alltid lättast att få till det. om jag så ska ställa klockan så får det vara så.. Ibland måste man oxå tacka nej, både till träning och/eller vänner. Men jag förstår ditt problem, en annan vinkel är att bjuda in till träning ihop.. om du vill löpa kan resten gå med barnvagn och barn eller nåt liknande..

 5. För mig fungerar det bäst om jag får springa/träna på fm, då funkar min kropp bäst. Jag måste alltså prioritera träning framför annat, för då har jag ork att göra det som 'måste göras'. För maken är det em/kväll som är bäst. Han gör alltså tvärtom – han kan inte träna förrän har har gjort 'allt'. 🙂

 6. Jag känner precis som du. Att när man väl är ledig är det så mycket svårare att få in träningen. Man tänker sig att man har hur mycket tid som helst, men istället i själva verket har man mindre tid.

  (Fast det är så klart ändå väldigt trevligt att vara ledig och faktiskt ha tid at träffa vänner och resa till släktingar och allt det där som inte är så lätt i den inrutade vardagen).

 7. Tidiga morgnar (eller ”tidiga & tidiga” kl. 9 kan räcka om man är ledig) är mitt tips .. så mår man toppen hela dagen sen.
  =)

 8. Jag brukar köra på förmiddagen eller morgonen för att få in träningen ELLEr ett par timmar innan det är dags att få gäster… (som vanligt med andra ord =). Men visst slappar jag lite mer på sommare, vilket är helt ok, tycker jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s