194 slag/minut och ont i knät.

Igår var det 30 min CXWorks på schemat (igen). Jag behöver verkligen köra mer bål än jag gör! Varför är det så svårt att få tummen ur att göra EXAKT samma övningar hemma??

Efter det blev det Indoor Walking. ”Walking”… Det låter lätt, men låt er inte luras. Efter det passet kunde jag konstatera (något jag i och för sig visste sen innan, men ändå…) att min maxpuls i alla fall inte ligger UNDER 194 slag/minut. För det var där jag maxade i sista låten! Gudars! När vi väl fick sakta in, var jag bara en liten blöt, flåsande pöl…! (Och fler med mig). *pust*

Jag känner av mitt högerknä lite grann. Det kom inte direkt efter Risveden-loppet, utan snarare efter förra torsdagens Combat-pass. Vet inte om jag gjorde någon vridning eller något? Det gör ont precis under knäet, så jag oroar mig lite för ”hopparknä”. 😦 Därför tar jag det lite lugnt på löparfronten just nu. Så vet ni anledningen. Men hoppas att det ska gå över med lite löparvila! 

16 tankar om “194 slag/minut och ont i knät.

 1. Pingback: Blogghetsare?! | Rund är också en form!

  • Du är nog inne i samma mentala fas som jag var (och fortfarande är) efter loppet. När man har uppnått sitt mål, går liksom luften ur en lite….
   Hade du bott här eller jag i Sthlm hade vi kunnat peppa varandra! 🙂

 2. Håller tummarna för att knäet bättrar sig! Har faktiskt aldrig provat indoor walking men det låter riktigt skoj! 🙂 (om man nu räknar bli en blöt liten hög som skoj men ja.. 😉

 3. Är det inte hopparknä skulle det också kunna vara en irriterad slemsäck. Det sitter en slemsäck bakom senan under knät som ”smörjer” senan. Är den irriterad/inflammerad kan det göra ont under knät, har själv varit med om detta för något år sedan. Efter tips från min naprapat körde jag en Voltaren-kur med både gel och tabletter och det blev bra efter en vecka.
  Dock svårt att veta om det är just detta men det skulle kunna vara det. Ta det lugnt med träningen om du tänker testa med Voltaren 😉
  Krya på!!!
  Kram!

 4. Härligt med matiga frukostar, då står man sig ett tag 😛
  Hoppas knäet gå över, klokt att vila. De finns ju så mkt annat skoj att träna 😀
  Ha en fin kväll!kram

 5. 194 är inte dåligt 🙂

  Hoppas knäet repar sig. Är det hopparknä är excentrisk träning för framsida lår bra. Det gjorde jag när jag hade lite känningar som jag hemmadiagnostierade som hopparknä och det hjälpte bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s