Vilken app/gps-klocka visar mest rätt /minst fel?

Både Sara, Anna och Petra tipsar idag på sina bloggar om kvällens program av ”Plus” kl 21 i SVT. De har tydligen testat olika löparappar för att se vilka som är bäst. Eller vilken som är minst dåligt kanske man ska säga, efter att ha läst lite om testet (?) Jag som har Garmin-klocka blev lite orolig när jag läser att den har visat 700 meter fel (!) på ett 7,5 km långt terrängpass. Frågan är åt vilket håll? Jag kanske är snabbare än jag tror? För inte kan jag väl vara långsammare….? Haha! 😉

Och som info; Idag har jag ”studsat” spänstigt upp och ner för trappar på jobbet flertalet gånger och inte en enda känning av obehag eller smärta i knät! YEAY! Men jag vågar inte springa. Inte riktigt än. Men snart (kanske)! *glad* Mer styrka får det bli först. Och lite y0ga/stretch. Så skadorna håller sig borta!

Bild lånad från joggingskor.nu

10 tankar om “Vilken app/gps-klocka visar mest rätt /minst fel?

  1. Härligt att känt känns bättre!! Jag kör alltid med runkeeper och den har fungerat hyfsat fast häromdan när jag promenerade så visade den att jag gick med tiden 3:25, hmm skulle inte tro det. ; )

  2. Jag har ju en GF305. Iofs springer jag nästan bara på större stigar och asfalt, men min uppfattning är att den visar väldigt korrekta distanser. Även på tävlingar har den visat nästan exakt. Men i obanad terräng bland många träd kan det kanske ha lite mera problem…?

  3. Skönt att knät känns bättre! Kanske är det min klockas fel att jag inte lyckas med tiderna på loppen, min klocka kanske visar glädjesiffror… ?

  4. Härligt att det går åt rätt håll med knät! 😀 Jag brukar kontrollmäta mina sträckor på ett ungefär på hitta.se för att se om det visar rätt ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s