Årskrönika 2012

Eller ja, ett försök till något i den stilen i alla fall.
Ni är så grymma på att summera era träningsår. För mig känns det som att alla faller samman i en enda stor, suddig hög… 😉 Men så har jag inte så många lopp eller specifika tillfällen att referera till.

2012 var faktiskt första gången jag var på en bloggträff.  Sara och jag sprang inte en, utan två pass tillsammans. Mycket trevligt! Jag är egentligen inte en teamlöpare. Jag tycker om att springa själv. Sjunga, flåsa som en älg, svära högt, peppa mig själv med konstiga uttalandet. Och just den biten vill jag inte att någon annan tar del av. Så när vi sprang ihop höll jag det för mig själv. Eller ja, jag tror att jag upplevdes som ganska tjötig ändå i och för sig, men inga konstigheter. Tror jag? Jag hoppas det blir fler träffar kommande år, med fler av er Göteborgstjejer (och killar?) Ni hänger väl på? 🙂

skatas2
2012 var året jag lämnade planmarken och begav mig ut i skogen.
Jag införskaffade mina Salomon Speedcross och är fortfarande grymt nöjd med dem! Sen att jag drömmer om fler terrängskor, det är mer en ”miljöskada” som vi löpare får. Ni vet…? Ja, såklart ni vet. 😉

Som jag har sagt innan; så här i efterhand var nog ett mål på nästan 18 km terräng,  högt uppsatt för någon som knappt hade sprungit terräng (mer än ca 6 mån innan loppet gick av stapeln). Men men… Envishet kan ta en jäkligt långt! Det är inte säkert att det går fort, men man tar sig i alla fall i mål.

rsvtrg3
Risveden Terräng var en hel makalös upplevelse. (När den var färsk i minnet, kan ni läsa om –> här)
Grymt rolig! Men samtidigt det jobbigaste jag har gjort hittills i livet, tror jag. Inte för intet som man spyr två gånger efter målgång och sedan däckar kroppen och sover 14 timmar i sträck. Det var nog var den behövde, för morgonen därpå mådde jag bra igen. Och hade förvånansvärt lite träningsvärk, även om det kändes matt och orkeslöst i kroppen.

2013 då? 
Den som lever får se. Mer terräng blir det garanterat! Jag återkommer snart med vad som händer! 🙂

10 tankar om “Årskrönika 2012

  1. Pingback: Mitt 2013 ! | Rund är också en form!

  2. Jag är så impad av dig, du inspirerar. Kanske kommer jag springa något terränglopp framöver 😛
    Låter bra att ta de lugnt, inte chocka kroppen för mkt 😛 Gott nytt år!kramar i massor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s