Varför var jag tvungen att öppna munnen?!

”Långpass imorgon, om inget oförutsett händer”.
Det skrev jag igår. Jo jo…. Bra gjort, att ”jinxa” det där, Malin. Det finns inget trevlig, rosaskimrande sätt att beskriva detta, så jag säger det bara rakt ut; Jag vaknade med löparmage. Utan att ha sprungit. Ja, ni fattar nog…

Om ni bara visste hur många gånger under morgonen/förmiddagen som jag intalade mig själv att jag skulle komma iväg. Jag bytte till och med om och tänkte:
”Snart kan jag ge mig ut. Jag behöver bara gå på dass en gång till, sedan går det”. Och det gick ju… sådär. Inte alls skulle man kunna säga! 😦

Fan också!
Jag som, för första gången på länge, verkligen var riktigt sugen på att testa ett långpass ute i terrängen. Nu vet jag ju inte om underlaget hade funkat. Men jag ville åtminstone kolla hur mycket snö resp. is det var kvar på ”mina” favoritstigar och se om det var springdugligt med mina Speedcross.

Och inte nog med det. Det är dessutom KANONVÄDER när man tittar ut idag! Dubbel-Tji, fick jag kan man säga… *suckar* Jag får hålla alla tummar och tår att jag är bättre imorgon. Många timmar som kan tillbringas i skogen eftersom söndagen också är en helgdag.

speedcross

13 tankar om “Varför var jag tvungen att öppna munnen?!

  1. Åh, det där måste jag läsa mer om! Jag har dryftat det några gånger i min blogg också, men nu var det ett tag sen sist. Synd att du missade dagens pass, men imorgon får du en ny chans. Och då ska det vara sol! Det har jag sagt till om, för då ska jag också springa! 🙂

  2. Men fy vad tråkigt, måste tyvärr meddela att mina Spedcross precis varit ute i 70 minuter och jag avverkade 13 kilometer :-)) Hoppas du snart mår bättre, tur att man bor på landet och kan springa in bakom vilken buske som helst om det skulle behövas.

  3. Visst är det konstigt det där med jinx, jag vågar knappt tänka tanken på långpass innan jag ger mig ut pga omständigheter 🙂 Hoppas du mår bättre och kommer ut imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s