Tuffa Tina – Det är (tydligen) jag, det.

Jag tycker det är lite småkul att göra tester som är med i tidningar ibland.
Jag hittade det här idag ”Vilken träningsform passar dig bäst?”  Självklart tar jag svaret med en stor nypa salt, men lite roligt är det ändå. Jag fick följande resultat:

”Du blir lätt rastlös och tycker om när det händer saker. Du mår bra av flexibilitet och varierande träningsprogram utan exakta och tidsbundna rutiner. Helst vill du ha utmaningar och kanske lite tuffare träning. Underskatta inte att då och då testa nya träningsformer eftersom du behöver variationen.

Välj: Klättring, boxning, mountainbike, kampsport, forspaddling eller lagsport. Tänk på att dessa sporter kräver en stark bål för att undvika skador, så komplettera med bålträning.”

.
Lagsport vete tusan förstås…? Jag är lite av en ensamvarg när det gäller träning. Jag tränar gärna själv när jag är på gymmet och när det gäller löpnig kan slappna av på ett helt annat sätt när jag springer själv. (Fast jag tycker det är trevligt med socialjoggar emellanåt!) 🙂

Däremot tycker jag de andra förslagen passar ganska bra. Det är tuffa sporter, där man får kämpa och ”skita ner sig”. Det låter som jag! Inget finlir liksom. (Gissa varför jag älskar terränglöpning?) 😉 
Det är sporter där  jag  hade kunnat ”leva” på pannben och envishet. Inget som kräver snabbhet, kvickhet eller smidighet (för jag är inget utav detta)… Haha!  

Foto: liveit.se

Foto: liveit.se

Klättring är jag faktiskt riktigt sugen på att testa. Jag har funderat på det ett tag, men samtidigt är jag lite (ok, mycket!) höjdrädd vilket kanske inte är en jättebra kombination… Men å andra sidan, ska man övervinna sin rädsla, är det väl bästa sättet? 😉

Om ni fick testa på något annat än favoritträningen, vad hade ni velat prova då?

10 tankar om “Tuffa Tina – Det är (tydligen) jag, det.

  1. Jag tycker definitivt du ska testa på klättring! Det är jättekul – även om du är lite höjdrädd så kan det vara spännande att prova och kanske upptäcker du att det inte är så farligt. Lite som jag håller på med simningen och handstående 🙂 Och krya på dig!!!

  2. Ja, de är roliga såna där! Jag blev en blandning av Smidiga Sara och Tuffa Tina. Smidiga Saras träning är nog sånt jag ägnar mig åt oftast som alternativ till ”outdoor”

  3. Har faktiskt också funderat på klättring! Men även här är det just höjden som avskräcker… 🙂
    Eller köra ett ”riktigt” danspass, typ streetdance. Precis som i tonåren!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s