Cheesecake på burk!

Varmt. Väldigt, väldigt varmt…! *pustar*
Jag avundas INTE er som springer Göteborgsvarvet idag. Gudars, vad svettigt! 😮 Men lycka till alla och ta hand om er. Lyssna på kroppen!

Själv har det varit en riktigt slappardag. Kände mig ”märkligt i kroppen imorse, så det blev ingen träning. Och nu är det så varmt att jag inte orkar göra någonting. Jo, jag orkar äta glass! Ungefär så långt jag väljer att anstränga mig idag. 26 grader i SKUGGAN (!?) Den här glassen från ”Lejonet & Björnen” testades för första gången. Riktigt god! Som cheesecake på burk! Mums! (Fast riktigt cheesecake är nog det allra bästa ändå).

Ikväll blir det 40-årsfest. Det är ett tag kvar till min egen. Men ändå… Är det liiite åldersvarning när man KÄNNER människor som fyller 40..? 😉
Ha en underbar varm sommarkväll allesammans!

 

image

image

12 tankar om “Cheesecake på burk!

  1. Haha… älskar det där med åldersvarning! Skrattade också gott då jag och en kompis kom på oss själva med att beundra Kappahls och Lindex klädutbud, medan vi helt dissade H&M på grund av att kläderna var så ungdomliga… snacka om tantvarning 😉

  2. Hade hellre suttit i skuggan och ätit glass än sprungit Gbg-varvet i nära 29 graders värme stundtals. Men så jäkla nöjd över att jag kom runt!:)
    Kram

  3. Så länge man orkar det viktigaste – att äta glass, så är man på banan 🙂 . Glassätande brukar göra att man får springsug senare också! Ha så trevligt på gammel-festen! (skojade bara)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s