En bra idé.

imageHur kommer det sig att en idé kan uppfattas som KANONBRA i ena stunden och i nästa helt orimlig?
I mitt fall berodde övergången troligtvis på sömnbrist. (Sedan är jag inte någon ”studsa upp ur sängen”-typ vanligtvis heller).

Igår kväll var jag superseg. Och jodå, jag VET att jag borde dragit latmasken ut, förbi tröskeln redan då. Men istället tänkte jag;

”- Jag kan ju köra en löprunda imorgon bitti, innan sambon åker till jobbet! Då är det fortfarande svalt ute och jag får träna upp min oerhörda seg-kropp-under-morgonjoggarna”.  Toppen!

 

 


Det började med att jag sov lite halvoroligt redan från början.

Sedan vaknade jag vid 04-tiden, var uppe på toa och sedan kunde jag inte somna om! Låg och vred och vände på mig, men morgonljuset som letade sig in i springorna gjorde inte saken lättare…..! Någon gång vid halv 6 lyckades jag slumra till igen och sedan ringde klockan vid 06.15.

Om jag var pigg? Nej.
Om jag var redo för en morgontur? Not so much!

Möjligtvis att det hade känts något bättre om jag hade tagit mig ur sängen och ut i skogen, men nej. Idag valde jag faktiskt att ge kroppen ett par immar extra sömn istället.  (Även om den inte är värd det, efter att ha vägrat somna ett par timmar tidigare). Funkar bestraffning på kroppen tror ni? 😉  (Klart det inte gör)!

10 tankar om “En bra idé.

 1. Nu är jag sämst på att lyssna på min egen kropp men jag tycker att du gjorde helt rätt i att lyssna på din kropp i morse och somnade om.
  Du kan alltid springa nu på em/kvällen ist. 🙂
  Kram

 2. Om jag, i något tillstånd, skulle tycka att det var en bra idé att ut och springa på MORGONEN (eller när som helst egentligen…) så gör genast en stor sinnesundersökning på mig!
  Och hur kommer det sig att när man bara ligger och vrider sig och inte kan sova på en hel natt, så nog sjutton sover man när det är dags att gå upp???

 3. Morgonlöpning – vilken dröm! En del säger att det är underbart, själv känner jag att löpning då jag precis vaknat kan bara gå på ett sätt: illa. Men någon gång kanske jag måste testa!

 4. Hahahaha för igenkänningen här. Jag gillar inte att springa på morgonen, vare sig jag har sovit bra eller ej. Kroppen är trög. Morgongym gillar jag dock mycket. Men löpning… Det är speciellt, ändå tänker jag som du om kvällarna ibland. Mmm… Jag vet inte om bestraffning funkar på min kropp, förresten. Mitt psyke är alldeles för curlande för att jag ska lyckas prova.

 5. Varför blir det så? Jag har jättesvårt att komma iväg på en morgonrunda, trots att jag vet att det är helt underbart när man väl kommer iväg.

  • Ja, det hade jag ju kunnat göra faktiskt! Men kl 04-05 kändes ändå liiite för tidigt…
   Man kanske inte ska vara så kräsen? Jag var nog piggare då än vid kvart över 6 i alla fall. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s