Lugn och harmonisk ♥

Varje vecka är likadan.
Eller ja, inte själva händelserna alltså. Men när torsdagen kommer; jag har jobbat flera dagar, kört barn hit och kört barn dit, handlat osv… Ja, då är jag ganska trött. När torsdag eftermiddag kommer och jag vet att vi har ridning på schemat; jag och de två äldsta sönerna, kan jag ofta känna:
” Nej, jag orkar inte idag. Jag är sååå trött!”
Men samtidigt vet jag ju att grabbarna tycker att det är riktigt roligt! Väl där, på hästryggen, släpper det. Varje gång jag kommer hem är jag lugn och harmonisk.

Det är jag ofta efter annan träning också.
Man är härligt trött och har fått den där endorfin-kicken. Men ändå… Det är något särskilt med stallet. Doften, hästarna, småpysslandet. Man blir lugn på ett annat sätt.  Exakt samma känsla som jag hade när jag red som tonåring. I stallet kunde jag släppa ALLT! Varför glömmer jag det, VARJE vecka? Minnet är bra, men kort? 😀

 

wpid-20130511165115527.png

8 tankar om “Lugn och harmonisk ♥

  1. Haha, EXAKT så där upplevde jag det varje söndagskväll då jag red på Nygård eller om veckokvällarna då jag red som medryttare hos en bekant. Och sen – poff – i stallet släppte känslan och allt blev bara positivt.
    (Nu har jag förresten bestämt mig. Efter knatteridning det här året överger vi Nygård för Östadkulle). Kram.

  2. Det är exakt därför jag vägrar släppa taget om hästarna även om det ibland känns segt, jag vet ju hur bra jag mår bara av att vara i stallet! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s