I didn´t do it! En sån dag…

Jag backade ner träningskläder redan igår morse, som låg i bilen under dagen.
Tanken var att köra ett styrkepass direkt efter jobbet, efter att jag hade hämtat barnen. Det blev inte så.
”- Jag kör ett hemmapass istället”, tänkte jag i bilen på vägen hem.. Det blev inte så. Heller

Jag veeet att motivationen inte alltid kommer gratis!
Och att man ska intala sig själv att bara köra. JUST DO IT! Att man aldrig ångrar ett pass i efterhand. Mëëëën…! (A-la-Tony-Irving) Igår blev det inte så. Jag var sååå jäkla trött! Samtidigt som jag får lite ångest (vilket man inte SKA få, för träning ska ju vara ROLIGT!!!) så intalade jag mig själv:
”- Du körde faktiskt spinning-intervaller i söndags och körde ett löppass med lite tröskelintervaller igår. Du F.Å.R. vila!”

Kvällen tillbringades istället hemma.
Gosade med barnen! ♥ Surfade runt, läste bloggar, tittade på tv (ja, samtdigt. Sambon blir galen på mig! Haha!), såg Johan Falk-filmen. Joel Kinnaman = ögongodis!
Bara att konstatera. Vissa dagar bara är såna; ”I DIDN´T DO IT!” 😉

image

14 tankar om “I didn´t do it! En sån dag…

 1. Åh man ska ju verkligen inte få ångest bara för att man vilar i två dagar, men den där ångesten kan ju lätt komma smygande 🙂 man får se till att unna sig lyxen att vila i några dagar utan ångest, då mår man bäst 🙂

 2. Tänker alltid så, att träning ju ska vara roligt, men ibland får man verkligen bara dåligt samvete när man skippar. Dumt ju! Ibland måste man ju få ha lite motivationssvacka, och det gör nog inte så mkt i slutändan ändå 🙂

 3. Min filosofi har alltid varit att jag inte ska pressa mig så mycket att träningen börjar bli tråkig.I bland kanske man måste ta sig i kragen och ibland kan man bara skita i det.

 4. Precis! Du hade ju en helt galet skön kväll och det är ju det man ska hålla fast vid, inte ångesten. Visst är de sjukt att man får sånna känslor bara för att man hoppar en träning. Vad gör det liksom? En träning, två träning, tre träningar….de är ju bara små fisar i rymden i det stora hela. Nä, tror vi är rätt så många som borde satsa på att bli lite mer ångestfria helt enkelt 🙂

 5. Haha, älskar etiketten ”bristen av” innan ”motivation”. Så är det ibland. Speciellt nu på hösten… Jag e likadan, både när det gäller jobb o träning. Har gått o blivit seg och LAT…

 6. Det är jäkligt skönt att lyssna på kroppen ibland. Även som du skriver, så vet man hur pigg och glad man blir efter ett pass!
  Här har en FET latmask dragit in i min kropp. Plus att benhelvetet inte är riktigt bra ännu:-(
  Kraaam K

 7. Tänk hur vi tänker ihjäl oss emellanåt!! Precis som Jeanna säger så betyder det inte ett skit nästa månad eller nästa år, men hjärnan vill gärna få oss att tro annat. Galet.

  Hah! Jag såg Warm Bodies i helgen och visste inte om jag skulle fnissa ihjäl mej åt det zombieknäppa eller försöka se det seriösa i allting. Helt suverän tömma-skallen-söndagsfilm 🙂 🙂

  • Haha! Nä, den var lite…eh…speciell. Som du säger; man visste inte om man skulle skratta eller gråta, eller bara fnissa lite åt skämten.
   ”- Don´t act creapy, don´t act creapy. Say something human!” Haha! 😀

 8. Jag vet känslan, men så här är det ju: vad gör det på ett år? Säkert lite grann om en är elittränande. Men vi andra… Inte ett skit. Kanske betydde det istället större lust i dag? Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s