Back at the crime-sceen…

Söndag morgon bjöd, för egen del på en terrängrunda!
Preimiärpass för min svarta vindjacka från Craft. Tur att jag tog på mig den. Jäklar vad kallt det var?! Normalt sett har luften hunnit värmas upp när jag väl ska ut och springa. Jag är ju ingen morgonmänniska och gör de flesta pass på eftermiddag/kväll, men på helgerna blir det ofta morgonen, för då behöver jag inte gå upp i ottan. Och dessutom har jag resten av dagen kvar sedan!

image

Nästa inköp blir definitivt ett par nya handskar och mössa!
Tidigare år har det blivit allt ifrån stickade ylle-tassar till barnens töjbara fingervantar… Haha! Men jag inser ju att jag borde ha ett par ordentligt, sköna, smidiga handskar.
Någon som har några bra tips på bra löparmundering när det gäller sådana plagg?

Något nojig därute i skogen, efter förra veckans älg-på-springande!
Jag blev inte MINDRE uppmärksamhet när jag hittade en massa spår. Inte bara på ETT ställe, utan på flera olika. Jag hoppas för guds skulle att det bara är EN älgmamma och kalv som traskar runt. Inte att en hel släkt har bestämt sig för att bo i ”vår” skog?? Jag såg i alla fall ingen idag. Men så sprang jag runt och sjöng och harklade mig lite omvartannat… He he! 😀

image

PS 1. ÄLSKAR mina trailroc!
Jag känner mig dock lite som Kalle Anka, när jag har dem på mig. Kanske ser jag lite ut som det också? Hehe! Men det är sköna. Testade den här rundan att springa upp på en stenhäll som var ca 30 graders lutning på och fuktig från nattens dagg/dimma. (Att jag vågade i ”full fart” är ett under i sig) 😉 Och inte ett tillstymmelse till halkning! Grymt grepp!!

PS 2. Inte bara jag som hade tagit på mig ”vinterpälsen” igår. 

image

7 tankar om “Back at the crime-sceen…

  1. Kul och kag tycker skona är finfina! Att ha både mössa och vantar gjorda för löpning och svett är helt klart värt det!! Det gör löpningen under kalla dagar mycket trevligare! Jag har från soc. Billigt och jättebra 🙂

  2. Snygg päls 😉
    Detdär med mössa och vantar vid spring är ju en hel vetenskap hann jag lära mej förra vintern. Skitviktigt att varken mössan eller vantarna är för täta, men inte heller så genomsläppliga att man får hjärnhinneinflammatarmskvätt (som en lärare i tiderna så klurigt uttryckte det) och blå fingrar. Tror jag hittade rätt mössa nu, fråga inte vad den hette, men nån rosa skapelse från sportamore. Tunna skidhandskarna fick hänga på i helgen och det funkade finfint. Det är en djungel. Minst sagt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s