En halv banan…??

Jag blir (också) jäkligt trött…
På träningshets och bantning och all hysteri där träning INTE = glädje! Men Sofy är så oerhört klok, så läs hennes inlägg. Det säger allt. Kolla även på video nr 1 och 2 i hennes inlägg. Sådan otrolig skillnad!

Träning ska ju vara något du gör för att du älskar din kropp. Och som du får tillbaka, för att din kropp älskar dig. Genom att bli stark och orkar ännu mer av det du älskar att göra. Våra kroppar är grymma!
Träning ska vara G,L.Ä.D.J.E. och K.Ä.R.L.E.K.  Ingenting annat! Var stolta över er själva! ♥

Foto: vickys.se

Foto: vickys.se

12 tankar om “En halv banan…??

 1. Pingback: Denna bloggvärld… | Rund är också en form!

 2. Hmm…. jag älskar inte att träna. Jag pinar mig ut för att jag vet att kroppen behöver träning. Men någon gång kommer jag väl att tycka att det är kul antar jag. Och jag tränar inte för att bli smal eller så. Är rätt nöjd med min kropp som det är men jag vill bli stark och jag behöver frisk luft och min kropp behöver helt enkelt röra på sig så jag kämpar på.

  • Jag tror det viktiga är att man hittar något som är roligt för att det ska hålla i längden.
   Visst, det tar alltid X antal månader att skapa en vana, men om man inte tycker det är roligt efter ett par månader-ett halvår, kanske man ska fundera om det finns något annat man tycker är roligare. Gillar man t.ex. inte löpning kan man prova styrketräning. Gillar man inte styrkekträning, kan man testa ridning, karate, dans osv… Det är alltid lättare att hitta motivationen om man gör något man tycker om. 🙂

 3. Jag blir galen!!! Sjuk värld vi lever i nu….Träning ska vara glädje, något roligt som får miljoner endofiner att spruta!!!! 🙂
  Superbra inlägg av Sofy!

 4. Ska in och kika =)
  Yes, de där med blytunga ben känns igen. Huvudet vill något helt annat. Frustration på hög nivå 😉 Ha en fin helg! kram

 5. SÅ sant!! Så sorgligt det är när träningen inte är för att må bra. Att man inte förstår hur oviktigt det är med utseende eller en halv banan hit eller dit. Jag blir både beklämd och stolt när jag tänker att jag kommit förbi det. Bra inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s