800 meter uppförsbacke. Lätt?!

Snöflingor, råkall  (!) blåst och mörker.
Perfekta förutsättningar för kvällslöpning. Right? 🙂 Det blev 7 km igår kväll och det var RIKTIGT kallt när jag stack ut näsan utanför dörren. Nästan så jag funderade på om jag tagit på mig för lite och/eller om jag skulle strunta i att ge mig ut. Men redan efter ca 0,5 km kändes kroppen betyligt varmare. Skönt att det går såpass fort att få upp värmen i kroppen.

Mitt huvud längtar ihjäl sig efter vår och sommar!
Men kroppen tycks trivas alldeles utmärkt med den nuvarande årstiden. De senaste veckorna har passen känts riktigt bra. Fräscha ben och syrefyllda lungor. Jag vet inte om jag inbillade mig igår, men tycker att pannlampan hade riktigt dåligt ljus. Förmodligen dags att byta batterier? Med andra ord; gårdagens pass gick NÄSTAN helt i mörker… Haha! Tur att jag har vant mig ganska bra vid mörkerlöpningen.

En 800 meter lång uppförsbacke kändes ”lätt” (när hände det senast liksom)?! Och trots att känslan var lätt igår, känner jag att den tog bra på vaderna. Jag är aningens öm där i dag… 😛

 

image

Annonser

13 thoughts on “800 meter uppförsbacke. Lätt?!

  1. Har inte kommit över tröskeln att ta mig ut än. Det här med mörkret. Det är rätt många galningar (jo, faktiskt) här så jag gillar knappt att gå hem från tåget efter 7 haha.
    Ibland undrar jag om jag är på en annan planet…

  2. Jag har inte börjat längta. Ännu. Jag går ju igång på lite kasst väder och just nu är det alldeles lagom kasst 😛 Helt klart är du starkare, såhär när jag följer dej så är det solklart att du är i toppform, keep up bara 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s