Vilken lördag?! – Del 2

Och den här gången klingar uttrycker inte lika positivt som imorse..!
Det började med att yngsta sonen ramlade vid översta trappsteget och rullade hela vägen ner… Skrek panikskrik och fick en rejält jack/bula vid sidan av huvudet. Han lugnade sig relativt snabbt ändå, så vi avvaktade lite grann och han blev ganska snart som vanligt. Ingen huvudvärk eller illamående.

Ca 1,5 timme senare ser jag i ögonvrån hur han ska klättra över från fåtöljen till 2-sitssoffan och missar soffan!
Far i backen och landar med huvudet först. H****E!!! Panikskrik igen och försöker lugna honom. Han verkar slö och ”däven” strax därefter. Jag ringer sambon som då var ute på golfrundan och ber honom komma hem. Under tiden som jag pratar med sambon ser jag att sonen är på väg att somna. Försöker väcka liv i honom men han vaknar bara till LITE GRANN. Panik från min sida! Skriker till sambon att köra hem nuuuuu!!

Jag lyckas hur som helst hålla sonen vaken. Försöker ringa sjukvårdsupplysningen för att få en akuttid i stan, men efter en massa väntan i telefonkö (tills sambon kommer hem) och vi fortfarande har 16 stycken framför oss i kön när sambon kommer skiter vi i det och gasar bara in till akutmottagningen.

De tittar, klämmer, känner och kontrollerar syresättning, pupiller m.m.
Efter en stund piggnar han till igen. Han blir kvar för observation i ca 1,5 timme, får smörgås, kaka och nyponsoppa och efter en stund leker han och är som vanligt igen. Förutom den rejäla blå/röda bulen i pannan då… Vi får åka hem, men skulle han verka ”märklig” skulle vi komma in direkt igen. Som tur är har han hållit sig pigg och alert resten av dagen. Men jösses vilken pers… Paniken när ens barns ögon sluter sig, TROTS att man försöker ruska liv i honom…! Fy tusan! 😦 Hoppas jag slipper känna den känslan någon mer gång!!
.

På akuten, sitter tryggt i pappas famn. Med nallen (såklart)

image

Fin panna. ”Han kommer se ut som en boxare en tid framöver” var läkarens kommentar.

image

Annonser

11 thoughts on “Vilken lördag?! – Del 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s