Embrace the mud-pass!

För en gång skulle kunde jag dra ut på en runda direkt efter jobbet.
Det är ett tag sen nu. Ju fler barn, desto fler aktiviteter att passa, verkar det som…. 😉

Upptäckte när jag bytte om att jag inte hade några strumpor.
Tusan…. Men ja ja, det får gå ändå. Trailroc är ju NÄSTAN barfota-skor. Nästan… Det blev terräng (chockerande va?) och kroppen var aningens seg första 4-5 km. Sedan vaknade den till liv och jag fick in ett riktigt skönt flyt! Blev nästan lite fartlek ett tag där, på stigarna, för benen ville trycka på lite extra. 🙂

image

Körde en liten avstickare från ”vanliga” leden.
Det visade sig vara betydligt mer lerigt där, än på övriga stigar. Märkligt. Men jag är ju inte den som är den, som ni kanske vet? 😛 Rätt igenom gegg-pölarna! *slurp slurp – skvätt skvätt* #Embracethemud, remember!
Trailroc:en trivdes som handen i handsken! Och jag också! Det blev 12 km, vilket är distansrekord i de skorna. Bara 3 mm drop, vilket fötter/vader/hälsenor inte är riktigt vana vid. Men det kändes riktigt bra igår. Idag är jag något öm i vaderna, så det känns att de fick jobba lite extra. Men inget som känns som ”icke-träningsvärk”, så jag är nöjd! 🙂

Däremot fick jag en sönderskavd blåsa på ovansidan av foten, bakom stortån, som ”tack” för barfota-löpningen. Är huvudet dumt, får kroppen lida.
.

image

4 tankar om “Embrace the mud-pass!

  1. Endera var vi sådana som älskade att gegga i vatten och lera som barn och FICK göra det. Eller så var vi sådana som INTE fick göra det och gör det nu istället?! Jag är nog det förstnämnda vill jag påstå 😉 Sådan unge, sådan vuxen… eller hur var det?! Embrace the mud hursomhelst! Yey!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s