Nya utmaningar!

Första veckan efter semestern är ”avklarad”.
Jag kan konstatera att det inte bara är semesterdagarna som går fort…! Swoooosch! En riktigt lång skönt semester har gjort att jag har laddat batterierna och tur är nog det. Den 1 September tar min yrkesbana ett småmärklig sväng. Redan på måndag tjuvstartar jag den nya ”karriären” med tre dagars utbildning.

I försomras, efter intervjun, när jag fick besked om att jag hade fått jobbet jag hade sökt internt blev jag riktigt glad (såklart). Jag har suttit med orderhantering och leveransbevakning i 8 år nu. Det var dags att göra något nytt och fräscht.
Nu när det närmar sig börjar jag bli riktigt nervös!! Jag ska jobba som konstruktör. Sitta och göra ritningar i CAD, specialprodukter inom VA-branschen. Som görs efter kunders, kommuners, konsulters och entreprenörers önskemål.

Hjälp! Jag har ju ALDRIG ritat eller gått någon ingenjörsutbildning..?!
Hur ska detta gå?? Samtidigt är jag riktigt motiverad att lära mig och oerhört tacksam att min nuvarande arbetsgivare tror på mig såpass mycket att jag får chansen! Jag kan ju trots allt en del om VA-produkter generellt sett, efter dessa åtta år. 🙂

Nytt fokus, nya utmaningar blir höstens ledord!
Och säkerligen lite ”korvstoppning” och en hjärna på nästintill ”overload”. Tur att löpningen finns! 😉

jobb

14 tankar om “Nya utmaningar!

 1. Pingback: Mitt 2014 Del 2 – Klädsim, arbetsbyte, reportrar och känlsan av att vara sämst! | Rund är också en form!

 2. Men vad roligt!!
  Jag kände lika dant när jag fick mitt komstruktörsjobb, och jag har ändå gått en ingenjörsutbildning! Men jobbade med inköp ett tag efter examen.
  Men vet du vilket program ni ska använda?
  Jag tror att det kommer gå galant! Det är ett riktigt utmanande och kul jobb och det finns alltid folk runt om (för jag antar att du inte kommer vara den enda konstruktören på arbetsplatsen?) som hjälper! Du lär dig snabbt vem som både är villig att hjälpa och som förklarar på ett sätt som passar dig 🙂
  Stort lycka till! 😀

 3. Vad roligt – grattis! Och modig är du. Hehe… konstaterade i förrgår efter 4 dagars jobb att jag kanske borde ha något jobb som är lättare, som inte kräver så mycket av hjärnan så här efter semestern. Fast egentligen vet jag ju att det är utmaningen i jobbet som gör att jag tycker det är roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s