Tävlingslördag!

Jösses… Fanns det någon (mer än jag) som inte tävlade igår? 😛
Det känns som att varenda människa körde Risveden, DN Halvmarathon, Göteborgs Jubileumslopp eller Helsingborg Marathon? Sociala medier svämmade fullständigt över av bilder! Synd att så stora lopp krockar, men samtidigt kanske mil, halvmara, mara och terränglopp (åtminstone delvis) inte har samma deltagare (?)

När jag sitter och läser blir jag lite avundsjuk, men samtidigt både rörd och inspirerad! Vilka insatser!
Anna, Kenth och Anna var några av de som körde premiären av Helsingborg Marathon.
Terese, Jeanna, Karro och Katarina  sprang DN Halvmara i Stockholm.

Ett helt gäng av bekanta och ”jag känner en som känner en”-personer körde Risveden Terräng. Jag önskar att jag hade varit på plats! Det skulle ju ha blivit den där härliga ”tredje gången gillt”! Men jag inser ju att loppet finns kvar. Lopp finns alltid kvar. Hälsan däremot, ska man vara rädd om!  Nästa år blir det förhoppningsvis revansch! 🙂

Klevsjö… See you next year!!

risveden2013-3

Annonser

11 tankar om “Tävlingslördag!

 1. Trist, men som du säger, loppet finns kvar. Jag sprang ett lopp för en vecka sedan där jag tänkte på dig och ditt ”ebrace the mud” flera gånger. Inte så lätt 😉

 2. Vilken tur att loppen finns kvar 🙂
  Hur mås det där hemma? Är det någon bättring? På lördag är det vår tur att springa. Ett planeringsfreak frågar en mer spontana du 😆 Hur lägger du upp veckan? Jag ska springa imon och på onsdag tänkte jag. Ett intervallpass i zon 3 och ett kortare pass. Sedan håller jag pass i tabata på torsdagen. Vila mig i form ifrån löpning fram till lördagen 😛 kram

  • Det mås sådär. Mellansonen har varit dålig i helgen och jag mådde illa nästan hela dagen igår… 😦
   Hur jag lägger upp veckan? Haha! Laddar med magsjuka…. Nä, men har inte planerat så långt. Förvånande va? 😉 Om jag bara piggnar till idag och imorgon kanske jag kör lite jogg, plus styrka och yoga på tisdag kväll och en lätt jogg på onsdag (möjligen torsdag).

   • Usch =( Hoppas de kryar på sig och att inte du blir sjuk ❤ Dra inte med dig något till Borås bara 😉
    haha, jag är inte förvånad det minsta 😉
    Låter som en fin plan tycker jag. Längtar till lördag, weeiii! kram

 3. Precis så, lopp finns kvar och hälsan går före. Det är ju också så att om hälsan inte är bra är det svårt att genomföra loppet som man tänkt sig.

  Sen tror jag nog att mil, halvmara och mara till stor del kan ha samma typ av deltagare, men det känns ganska vanligt att lopp går i april-maj på våren och i augusti-oktober på hösten och helt plötsligt försvann halva året att välja på för arrangörerna. Och ju längre lopp man springer, desto viktigare känns det som vila blir mellan loppen så man kan inte springa lopp varje helg heller.

 4. Åh men fina!
  Det är så trist då man inte kan genomföra saker man planerat. Jag har ju själv skippat (och anmält mig) till halvmaran 2 år. Blivit sjuk båda åren och stått och gråtit ist. Det kommer fler lopp och man kan faktiskt känna sig som en vinnare bara man lyssnar på sin kropp.
  Kramar ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s