Mitt 2014 Del 2 – Klädsim, arbetsbyte, reportrar och känlsan av att vara sämst!

Andra halvåret innebar mycket nytt!
Nu när jag ser det på pränt, nästan lite väl mycket nytt (?)

Under sommaren köpte jag nya mängdträningsskor.
Ett helt nytt märke för min del, dessutom. Och mina Saucony Mirage har varit riktigt sköna på foten, även om de inte har luftats så mycket som det var tänkt. (Det har ju blivit betydligt mer trail och då får andra skor göra ”jobbet”). 🙂

wpid-img_20140728_142304.jpg
Jag som inte tål värme kämpade rejält under sommaren.
Det blev till och med långpass i högsommarvärme. På dagtid. ”Bra” där, Malin… Men med lite dopp på vägen funkade det bra, plus att jag fick chansen att idiotförklaras av andra badande i bikini, när jag plumsade i med hela löparmunderingen..! Haha!

”Vita Faran” fick tyvärr lämna oss, av olika anledningar.
Istället tog vi hem en ny familjemedlem/löparkompis på prov, i slutet av sommaren. Love ”Lovisen”; En försiktig, lyhörd tjej som numera blir alldeles TOKIG, så fort hon märker att jag byter om till löparkläder! 😀

wpid-img_20140827_200308.jpg
I september bytte jag jobb.

Samma arbetsgivare förvisso. Vilket var på gott och ont, för jag insåg att man mentalt går vidare tidigare än man borde… Mitt nya arbete innbar något heeelt annat än det jag hade gjort de senaste 8 åren.
Jag var toknervös och undrade om jag verkligen skulle klara av det. Och kände mig rätt många gånger extremt KORKAD! Det fastnade lite, lite grann i taget och så småningom insåg jag att det här kommer nog att gå bra. Men hade en rejält mör hjärna där, ett par månader!!

ritning
En dag, under arbetstid ringde Expressen.
Reportern frågade om jag skrev bloggen: ”Rund är också en form” och det gör jag ju. Jag förstod aldrig vad intervjun gick ut på. Hon hänvisade till ett inlägg jag hade gjort angående kosttillskott och undrade vad jag tyckte om det och fler frågor i ämnet.
Jag förklarade vara jag stod i frågan, men ändå ställde hon samma frågor om och om och om igen. Mumlade något om att hon skulle kolla upp med några fler och återkomma till mig. Ok…? Gör du så…. 😮 Allmänt märkligt.

Hela familjen besökte Legoland för första gången.

Barnen tyckte det var fantastiskt roligt. Jag hade kanske (för) höga förväntningar? Det var helt ok, men inte sådär ”wow”. Eller också jämför man med Liseberg och är lite bortskämd med det?

wpid-img_20140804_214012.jpg
Upplevelselöpningen fortsätte, med (tänkt) socialjogg på Vättlefjällsleden!
Det blev inte alls som jag hade tänkt och jag kände superlångsam och kass och insåg varför jag föredrar att springa ensam…

Men fick i slutändan ändå med mig positiva känslor; Leden var magiskt vacker och välmarkerad. Och bara att jag vågade ge mig ut på helt främmande leder, så långt hemifrån, utan att känna någon som helst ”panik” över det. Lite ”yeay” på den!
När jag befann mig i hemmatrakterna blev det Holleden igen. Och igen. På egen hand. Ganska sköööönt… 😛

wpid-img_20140816_132345.jpg
Det diskuterades var gränsen går när det gäller tävling.
När kan man chansa och prova om det känns bra och när ska man inse att man inte BÖR springa? Först när man tappat ena foten? Eller kan man ta sig runt även på ETT ben…?

Under ett av mina egna backintervall-pass tittade jag ner på  mina ben och fick en chock!?! Vad var det som var på väg att hända?!

6 tankar om “Mitt 2014 Del 2 – Klädsim, arbetsbyte, reportrar och känlsan av att vara sämst!

  1. Främmande leder är inte farliga, däremot borde alla hundjävlar strypas, jag ser allt en vass huggtand i underkäken!

  2. Vad roligt att läsa, händelserikt år du haft. Man får absolut känna sig korkad på nytt jobb( vet ju att det är så) även fast det är därför jag tvekar lite, man vet vad man har liksom.
    Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s