W-a-a-a-y-y out of my comfortzone!

2015 är här – ”So many things, so little time”…
Nädå, riktigt så illa är det inte. Men jösses, vad det dyker upp event överallt?! Tänk om dygnet hade mer än 24 timmar och plånboken var lite tjockare…!

Jag är ju egentligen ingen ”event-person”.
(Har jag intalat mig själv i alla fall). Jag föredrar ju att lufsa omkring i skogen. I min ensamhet. Men den som lever får se, helt enkelt. För i Mars ska jag upp till Stockholm och gå på Blogger Boot Camp 2015!
Tänk er mig, mitt ibland hundratals likasinnade träningsmänniskor och bloggerskor. Hjälp!  Waaaaayyyy out of my comfortzone…! Haha! *nervöst skratt*

Vilka klasser jag har valt…?
Ja, den karamellen får ni suga på ett par dagar till. Jag måste smälta det själv först bara. (Men ok, liiite cliffhanger). Om jag är nervös över eventet, ska ni bara veta hur nervös jag är över vissa av klasserna..!  Men U.T. U.R. K.O.M.F.O.R.T.Z.O.N.E.N. var det, va?
Varför babysteps? All in, bara!  😮 🙂

blogger-boot-camp-2015

12 tankar om “W-a-a-a-y-y out of my comfortzone!

  1. Bra där! Utanför comfortzonen=utveckling! Du kan hitta nya favoriter vet du, eller i värsta fall lära dig vad du inte gillar/vill och det är också bra.

  2. Men shit vad roligt! 🙂 Du gör helt rätt i att kliva ur zonen och prova. Är helt säker på att du kommer att ha the time of your life. 🙂

  3. Så jäkla kul, vill också åka! Ska se om jag kan få med mig någon på detta =) Har du tänkt sova på det rekommenderade hotellet?
    Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s