Lördagen som inte blev…

…som planerat. Men det blev inte så dumt ändå. 😉
Grundtanken var ett lugnare löppass. Kanske distans, kanske långpass, beroende på hur kroppen kändes. I efterhand kan jag ändå känna att det var bra att kroppen fick en dags extra löpvila.
När vi vaknade bestämde vi istället (spontant) att vi skulle åka in till simhallen, hela familjen. Där tillbringade vi 2,5 timme. Varav jag ”smet” ifrån sambon och barnen en kort stund och knödde in en halv kilometers simning. Är man ”träningsskadad” så är man. Hehe!

Jag märkte direkt varför jag inte kunde fortsatta social-simma regelbundet med min mamma för 4-5 år sedan. Mina knän (framför allt det högra) tycker INTE om bröstsim. Efter ett par längder gnällde det lite över den ovana vinkeln, men det gick över så fort jag slutade simma. Tur i oturen ändå att mina knän inte  klagar när jag springer! *peppar peppar* 🙂

När vi röjt runt i simhallen passade vi på att gå ner till stadsparken.
Där pågick ”familjens dag” med dans, parkour, ponnyridning, judo, agility och lite annat. Äldsta sonen, som tidigare har nämnt (både en och fyrtioåtta gånger…) att han önskar sig en Shetland Sheepdog, fastnade vid Agilityn och drömde sig bort bland alla bordercollies och ”aussies”.  När vi sedan kom hem var vi alla helt slut…?!
En märklig känsla när det knappt känns som om man ”har gjort någonting”… Haha! 😛

7 tankar om “Lördagen som inte blev…

  1. Man kan aldrig göra alla nöjda. De som mår riktigt dåligt får tag i den info de behöver, var dock inte dem jag syftade på ( har själv varit där o sög bara åt mig av de som jag tyckte kunde hjälpa mig).
    Utan syftade på att vi ska fokusera på det positiva istället, var visst otydlig ;0).

    Kram fina

  2. Roligt med såna dagar när man (barnen) kan testa på lite nya aktiviteter. Det är inte alltid man själv tänker på hur mycket det finns att göra, om man själv ska komma på saker. Man fastnar lätt i samma tänk. Nästa helg ska vi, som är rapsblomningsfanatiker, till en rapsodlare och hoppa i rapsfält och gå på rapsblomsvandring. Paradiset! 🙂 Fast även här är det ponnyridning inblandat, nästan ett måste om man ska lyckas dra med dottern…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s