Backintervaller! Sista passet?

Jag hade planerat in backintervaller igår.
Hör ni? PLANERAT!! Mycket ska man höra innan öronen faller av… 😉 Det var väldigt nära att jag struntade i alltihopa. Kroppen kändes galet seg, så jag funderade starkt på att bara mysjogga…! Men slut blev det av, efter lite övervägande och lurande av hjärna:
– Jag kan ju bara springa två backintervaller. Två är ju ingenting..!”

När jag väl kom igång gick det bra.
12 stycken lyckades jag skrapa ihop och konstigt nog kändes benen piggare och piggare för varje intervall. I så fall borde det ju inte bero på pollen, som jag har trott (?)
Fokuserade på tekniken (som alltid när jag kör backe) och som vanligt går det oväntat snabbt. Märkligt det där, men antar att den perfekta (…*harkel*…) tekniken gör det. 😀

Om ni undrar varför jag har långärmad tröja?
Tja, alltså. Jag har inget bra svar på det. Dum i huvudet? 😉 Det var, hur som helst, alldeles för varmt!!  Test av nya brillor dessutom; återkommer med en liten ”första-gångs-recension”. Promise!

Jag kände inte direkt något under passet.
Kanske lite grann. Ett litet ”stickande” på insida vaden, men inte så att det störde. Men efteråt. Och framför allt idag; Aj..?!! Molande värk i underbenet. Och ömhet på mitten av insida vad, där skenbenet möter muskeln.
Jag inbillar mig stressfraktur (man ska INTE googla…) men pratade med lite ”löparnördar” på jobbet idag och de tyckte att det lät som en inflammation. I really, really hope so!!

Ska testa Voltaren i 10 dagar, samt löpvila. Så detta var nog det sista passet på ett par veckor. Så trist! Men jag inser ju att jag inte kan springa, som det känns nu. 😦

16 tankar om “Backintervaller! Sista passet?

  1. Pingback: Mitt 2015 – Del 1 Första halvåret. | Rund är också en form – Trail & Träning

  2. Åh fy vad tråkigt! Krya på vaden och träna annat! Du hinner ju få en grymt stark överkropp på 10 dagar 😉

  3. Asch och äsch. Ta hand om dej nu och se till att bli omhändertagen av någon som kan ben och löpning. Är det samma sida av dig (så att säga) som krånglat tidigare? För mej är det i princip alltid vänster fot/ben/höft som höjer rösten.
    Kram och omtanke!

  4. Nej vad tråkigt med sån smärta dagen efter, särskilt när backintervallerna gick så bra. Då vill man ju gärna tro att man är stark. Ta det lugnt så att det inte blir en långdragen skada nu.

  5. Tråkigt! men varför voltaren? Det mesta den pillan gör är smärtstillar. (Vilket kan göra att du gör mer än du bör.) Den s.k. antiinflammatoriska effekten är minimal. Finns kroppssnällare grejer. 🙂 Be careful!

  6. Oj nej! Såå tråkigt. Hoppas det inte är ngt värre. Ibland räcker det med några dagars vila om det är en lindrig överbelastning.

  7. Skall du inte gå till en naprapat med den där vaden? Det kanske bara är en överansträngd muskel som går att fixa med lite massage och kanske en nål eller två? Det vore ju tråkigt att vila i onödan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s