Kossor och kitesurfing!

Min hjärna är inne i en ”tyck-synd-om-mig”-fas just nu.
Jag känner att motivationen minskar när jag inte bara kan ge mig ut i skogen och springa när lusten faller på. Jag VET ju att det känns bra efteråt, om jag kör ett tufft styrkepass, eller svettigt spinningpass. Men jag känner inte alls samma sug efter de passen i förväg. Ett trailpass kan jag se fram emot och längta efter. Och som jag längtar nu…!!

Planen var egentligen att jag skulle köra CXWORKS + Yoga igår.
Men i sista stund avbokade jag passen. Suget efter ett utomhuspass var för stor. Och kan man inte springa får man traska. I solen?! Vem tände lampan? 😀

 
Vi tog en kort paus för att spana på lite kitesurfare.
Det ser riktigt häftigt ut, men hade jag försökt mig på det hade jag förmodligen drunknat på kuppen. Haha! De var nog nöjda över det ”perfekta” vädret; sol och halv storm.

Love ville även passa på att bada och jaga pinnar.
So she did. Sedan förstod hon inte ALLS varför hon var tvungen att kopplas, när vi skulle gå vidare. Är man van att vara ute lös ute i ödemarken är koppel inne i stan döööötråkigt (såklart)!

Det är dock nyttigt för henne att träna på att gå fot (även om jag i hennes ögon, förmodligen var sååå ”elak”). Jag tänkte dessutom att vi skulle träna lite extra på hundmöten nu när vi ändå ”bara” promenerade. Just därför  (?) var det HELT hundtomt första 5 km. Va, vad händer?! Däremot mötte jag nog hundra löpare. Alla springer utom jag. (”Tyck-synd-om-mig”-hjärnan, ni vet…)

Men under sista 20 minuterna mötte vi åtminstone tre hundar, så lite träning blev det. Så länge de mötande hundarna är lugna använder hon bara nosen. Bra där! Men är de upphetsade och skälliga, blir hon osäker, reser ragg och flåsar. Men det går åt rätt håll. Babysteps… 🙂

Totalt skrapade vi ihop nästan 7,5 km.
Skönt med solsken, vind i håret och mumsande kossor i en hage (nästan mitt i stan)?! Haha! Love it! Inte i närheten av samma endorfinkänsla som löpning, men ändå en riktigt härlig känsla!

Och ja. Jag vet att ni har rätt…!
Jag borde boka en tid hos naprapaten. Dels gör det lite ont på en fläck mitt på insidan av vaden. Och nu, sista veckan, har det börjat ”kännas” nere runt vristen på samma ben. Antar att de hänger ihop på något sätt…

7 tankar om “Kossor och kitesurfing!

 1. Förstår dig så väl. Man vill vara UTE nu! Men du kan ju köra både styrka och yoga ute! Och har du cykel kan du cykla ute. Och raska promenader är underskattat. 🙂
  Men först, ta tag i det onda!
  KRAM

 2. Så trist med din vad!😟 Känner igen den där känslan när jag drog på mig löparknä. Var helt desperat när sjukgymnasten sa att jag inte ens fick promenera i början. Nu kan jag springa långt igen, sprang Göteborgsvarvet för några veckor sedan och har insett vad beroende jag är av mina rundor. Varvar dock med pw:s för att inte överanstränga knät igen.
  Sök hjälp, så är du nog snart på banan igen!
  Kram

 3. Promenader är ljuvligt. Tyvärr har en ju sällan tid för det när en kan springa 🙂 Ser verkligen ut som en ljuvlig tur!

 4. Inser att jag nästan glömt bort promenader sedan jag började springa? Dumt, det gör ju gott och är skönt det med.
  Förstår din känsla dock, skickar massor med tycka synd om och krya på! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s