Att göra (på) Gotland!

Ingen i familjen har varit på Gotland tidigare. Att få uppleva det tillsammans känns fantastiskt roligt! Lite diskussioner blir det, när det är många viljor, men 98 % av tiden har vi det riktigt bra! 
Två dagar är till ända och båda har faktiskt tillbringats i Visby. Idag har det regnat konstant, men redan imorgon skulle det vara bättre har vi fått höra. Vi hoppas! 😉
Inplanerat närmaste dagarna: Fårö och äta Visbys hemmagjorda glass! Har ni ngt (annat) superbra Gotlandstips? 🙂

            

Man känner sig rätt liten, måste jag erkänna…!

Annonser

12 thoughts on “Att göra (på) Gotland!

 1. OMG vad vackert! jag läser ikapp nu, har inte hunnit läsa en blogg på superlänge. 🙂 Gotland alltså, var där för säkert minst 20 år sedan, minns det som väldigt väldigt trevligt. Kram

 2. Spring en runda med Gotland Trail Run (de finns på Facebook) om du kan komma ifrån familjen en kväll, de kan de bästa stigarna!

 3. Hej. Lummelundagrottorna är riktigt häftiga om man gillar att utforska droppstensgrottor. Tingstäde träsk och Fårö är andra tips. Tyvärr kommer jag inte på vad stället heter, men i norra spetsen av Gotland nära en fyr finns ett område naturreservat som präglats av blåsten och betande djur, så det ser ut som om man är på en savann.

 4. Gotland. SÅ underbart!
  Fårö är ett måste, helt klart. Är det fint väder kan ni besöka Sudersand. En härlig strand och fint som få. Raukarna på Fårö kan inte heller missas.
  Kanske 5-6 km efter du har kört av båtfärjan på Fårö ligger på höger sida ett café som heter Kuten Bensin. Där serveras det otroligt goda crepes.
  Munkkällaren på torget i Visby serverar förmodligen den godaste hängmörade biffen.
  Glassen i hamnen får ni inte heller missa.

  Hm, där får du några tips från mig =) kramar

 5. Minns inte riktigt hur säsongen är, men sillgrisslorna på stora Karlsö är häftigt att se. Båtturen dit är cool/läskig också, och finns fint vandrarhem både där ute på ön och i Klintehamn.
  Annars är väl Pippi ett måste med barn? 😜

 6. Åh Gotland är ett sånt ställe som jag har velat åka till länge, men det har aldrig blivit av. (Flyg/båträdd familj är en av orsakerna.) Men det ser så jäkla fint ut! Blir lite avis kan jag ju lätt erkänna 🙂

 7. Älskar Gotland och Visby under lågsäsong. Ska dit nästa veckan, Almedalsveckan och då blir det bara jobb.

  Leva Kungslador lär vara ett fantastiskt ställe. Själv gillar jag att springa/promenera strandpromenaden och Hälsans stig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s