Trailporr & vadfunderingar.

Hur mycket kondition man tappar på två månader?
Massor! Inte så att jag är särskilt snabb vanligtvis. Men jösses, vad långsamt det gick på gårdagens terrängrunda…! Och trots det långsamma tempo flåsade jag som en tok! Love undrade varför matte var långsam(mare än vanligt)… 😉

När jag var hos naprapaten sa hon:
”Så länge de inte blir värre kan du prova dig fram”.
Det har jag gjort de senaste två veckorna. Det har inte gjort ont-ont, men det är stelt och småömt. Det blir inte värre, men det har inte blivit så mycket bättre heller. 😦 Det är ju bättre än det var när det var som värst. Då gjorde det ju ont t.o.m. när jag gick.

IMG_4904

Efter att ha varit ute är jag lite småöm på insidan av vaden.
Det försvinner ganska snart, efter att jag avslutat passen. Efter de två senaste rundorna har jag däremot känt något ”nytt” under foten.
Kan inte sätta fingret på vad. Men ungefär som att något har låst sig mellan stor- och pektån och man har lust att ”knäcka loss” det. Men det släpper  (också) direkt efter. Kanske så att jag omedvetet springer annorlunda med den högra foten/sidan?

Förmodligen mina fulaste (?) skor; Pearl Izumi Trail.
Men såå sköna…! 🙂

5 tankar om “Trailporr & vadfunderingar.

  1. Det är lätt hänt efter en skada att man gör omedvetna justeringar. Stretcha tårna och kör med boll som Johanna skrev. Krya på dig! KRAM

  2. Har du testat att foamrolla (eller använda tennis/golfboll) under foten? Skulle kunna hjälpa, speciellt med det där som känns som en låsning.

  3. Älskar rubriken! Segt att de går sådär segt. Du ska se att de vänder, fortsätt lyssna på kroppen och de experter som ger dig råd. Lite skog är alltid bra, oavsett 🙂

  4. Bra att det inte gör ont efteråt, men trist att det inte blir bättre! Hoppas att det ändå långsamt går åt rätt håll! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s