Söndagen i (trailporr-) bilder!

Det är nära nu! På tisdag har jag tid hos naprapaten!
Håll alla tummar och tår är ni snälla. Under tiden – Kan man inte springa, får man gå/gågga. Fast ska jag vara ärlig (och det ska man ju) så är det inte så mycket gågging (= gå/jogging) just nu heller.

Det blev nog totalt ca 200 meters lätt ”tassande”  på morgonens 5 km runda. Jag vågar inte springa längre sträckor innan jag vet vad det är. Förra söndagen, sprang jag ju 5 km i sträck (trots molande värk = dumdristigt) och sedan hade jag ont i höften nästan hela veckan. Learning by doing….

Det kom lite snö häromdagen.
Men det känns verkligen som ”vårvinter” ute nu. Som om naturen inte riktigt kan bestämma sig för årstid. Det ligger snö på marken, men i övrigt känns det våraktigt. T.o.m. solen värmer lite grann (eller inbillar jag mig)?

Leken ”Gissa bajset” fick vi möjlighet att köra på rundan.
Både min och sambons (när jag senare visade bilden) gissning var älg. Jahopp. Tur att jag inte behövde stå öga mot öga med skogens konung, där mitt på stigen.  Det scenariot har vi testat förr och överlevde förvisso. Men man är inte så kaxig. 😛

Höften kändes stel de första km, men efterhand gjorde det faktiskt mindre ont.
Trots det chansade jag inte och började springa. Vi fortsatte att traska och njuta av naturen.
Och jag gladde mig bara över att det faktum att det inte gjorde ont. Som jag nämnde här ovan; höften har molat envist hela veckan, även när jag har gått och stått. (Dock inte när jag legat och slappat i soffan eller sovit på nätterna. Tack och lov).

Jag längtar verkligen ihjäl mig efter långpass i skogen!
Såna här dagar gör ju inte att man längtar mindre direkt! Det är ju månaderna som kommer framöver som man ska njuta av den där härliga känslan av vårlöpning. Efter alla kalla, blåsiga, sliriga”slit-pass” under vinterhalvåret. Men ja ja, vi får se vad som händer nu. 🙂

Jag ser bara framåt och känner mig förhoppningsfull.
Eftersom det trots allt har blivit bättre med vila (den här gången) så känns det som att det går åt rätt håll. Sedan återstår det väl att se hur snabbt eller långtsamt det kommer förbättras?

Jag och Love hittade förresten ”The place”!
Platsen där vintern tar slut och våren tar över. Det var svårt att inte bli full i skratt, för det såg verkligen märkligt ut. Och svårt att få med hela upplevelsen på bild. Vred jag mig åt höger här, var det snö hela vägen bort, så långt man kunde se.  Märkligt men häftigt!

14 tankar om “Söndagen i (trailporr-) bilder!

  1. Pingback: Måndagstankar! | Rund är också en form – Trail & Träning

  2. Lite vackert solsken till och med! Förstår att dina ben såååå gärna vill springa. Håller tummarna för att naprapaten har ett bra svar på vad som är galet med din höft. Och har receptet på vad som behöver göras för att du snabbt ska kunna skutta fram i din läckra skog igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s