Rund är också en form – Mina sociala medier!

Åh, vad jag tycker om att interagera med mina läsare!
Jag skriver förvisso delvis för min egen del. ”Bara” för att jag tycker att det är roligt. Jag uttrycker mig lättare/bättre i skrift och har alltid gjort. (Det har nog med min introverta sida att göra – Tänka först, göra sen).

Men att skriva hade ju inte alls varit lika roligt, om ingen läste eller kommenterade! 🙂
Bloggen är mitt skötebarn. Det är den här kanalen jag trivs bäst med, även om Instagram är en god tvåa. Där är jag mest aktiv, när det behöver gå lite snabbare. Jag märker ofta att när jag inte har tillräckligt med tid att lägga på bloggen, delar jag med mig av fler bilder på instagram. Har jag däremot tid att skriva/förbereda inlägg här på bloggen, blir det automatiskt tystare på instagram.
(PS. Ni som har blogg, insta-konto, plus en massa annat (twitter, snapchat, youtube m.m.) Hur hinner ni? *imponerad* Jag hade förmodligen blivit superstressad).

Något som gör mig glad är att jag nu har passerat 500 följare på insta. YAY!
Inte jättemånga kan säkert några tycka, men det känns stort – för mig. Jag låg på ca 485 följare länge, sedan hände något. Senare veckan har jag fått runt 20 nya läsare. Vad hände där, liksom? *nyfiken*
Men jag är tacksam! Utan er hade det ju inte varit värt det. 🙂

Vill ni följa mig på instagram heter jag ”Rundarocksaenform”.

.

6 tankar om “Rund är också en form – Mina sociala medier!

  1. Jag tycker det är kul att få följa dig både i bloggen och på insta. Känner också igen mig mycket i ditt inlägg. Snabba korta grejer på insta och när tiden tryter. Längre texter och mer tid, ja då pysslar jag om bloggen lite mer. Sen uttrycker jag mig bättre i skrift, så min blogg är också lite av mitt skötebarn.

  2. Känner igen mig så väl! Hur hinner man med Twitter och Pinterest och allt sånt? Nåt hände hos mig på insta för nån vecka sedan också, även om det bara var 200 som helt plötsligt passerades.

  3. Grattis! Jag har typ 30 följare (ha ha) men det kan ju bero på att jag är rätt så ”hemlig” och inte så aktiv på instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s