Att ta på sig sport-bh när man är svettig!

Det var lite småstressigt igår, men efter att (äntligen) ha lyckats lämna barnen på gymmets barnpassning, kunde jag ge mig in i omklädningsrummet för att byta om. Den där klibbiga, åskluften som är ute nu – Vad tusan är det?! Bläää… Att ta på sig sport-bh och kompressionstights när man är svettig redan från början; hur lätt är det?
Att dessutom ha ”publik” (!) när man försöker få bh:n att inte rulla upp sig och fastna över brösten (ni vet förhoppningsvis vad jag menar); den känslan är sådär kul, alltså…!

Hur som helst; Efter lite svettgnisslande tights och bröstjustering, kunde jag äntligen gå upp till gymmet. Jag insåg dock att det bara var 30 minuter till att det inplanerade (och välbehövliga) yoga-passet skulle börja.
”Vad kan jag få till, som är vettig, på 30 minuter”…? 
Det blev uppvärmning på löpbandet och sedan korta, intensiva intervaller. 3 x (5 x 30 sekunder), med 15 sekunders vila emellan varje intervaller, samt 90 sekunders setvila.  Sedan blev det visst en 16:e intervall, bara för att jag kunde… Haha!

Svetten lackade rejält och när jag kom in i yogasalen, droppade det om mig.
Lätt att sluta eftersvettas med tankekraft. Not… Fokuset på det passet låg på bröstöppnare. Jag hade dock ”problem” redan när vi skulle värma upp med solhälsningar och fick kramp i låren, pga löpningen.
Löpning och yoga är en riktigt bra kombo! Det är nog dock bra att ha lite längre paus emellan, än 3-4 minuter…! 😛

Jag svettades lika mycket när yogapasset var över.
Global Yoga 2 – fördjupning är inte alls lika ”svalt” och coolt som min älskade Yin Yoga… 🙂

IMG_0062

Foto från ett annat tillfälle, men det kändes årstidsmässigt passa. 🙂

8 tankar om “Att ta på sig sport-bh när man är svettig!

  1. Jodå, vet precis hur du menar. Och ännu värre – att sen få AV SIG sport-BH när man är både svettig och trött efter passet. Helt omöjligt ibland!

  2. Hi hi. Känner igen mig totalt. Fast inte bara från ta-på-delen utan även när eländet ska av igen och man kör världens solo-brottningsmatch med bh:n lite ”diskret” i ett hörn 😂😂

  3. Förstår precis vad du menar!! Jag har bh:ar som knäpps baktill (fast jag knäpper framtill, ja du fattar) och när de ska vridas om fastnar de på vägen och det är ju inte lite de fastnar heller!! Pinsamt…ännu värre är att jag alltid försöker dra in magen i det läget när bh sitter på revbenen under brösten!! En rolig syn för alla!!
    Kram

  4. Förstår fullt ut! Jag hade en period förra hösten när jag gick på bodybalance. Dock var passet precis efter min spinningklass och jag skulle säga hejdå till deltagarna, tvätta av cykel, städa salen och hinna byta om. Det hände mer än gång att jag hade byxorna bak och fram…Men det var en bra kombo.

  5. Alltså jag har 15 minuter mellan min spinningklass och min yoga. 8 minuter går bort till att tvätta av cykeln och vara trevlig…. Sen ska jag byta om på två röda. Det är ju bra om man har några minuter tillgodo på yogan. För att tända ljus, sätta på musik och leta efter nyckeln till musikskåpet… Att i denna stress korva i sig tights och sport-bh… ja du fattar….. det går aldrig bra. man får vara glad så länge man har kläderna på sig när man kommer till yogan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s