Hejdå September!

Idag lämnar vi ett fantaaastiskt September bakom oss!
Sett ur ett löparperspektiv har den dock inte varit fantastiskt. Trots det magiska (!) sensommarvädret har jag sprungit förvånansvärt lite (totalt 56 km…?!) och jag vet inte riktigt varför?
Istället har jag (omedvetet) kört betydligt mer styrka än vanligt och en del yoga. Det går väl i perioder det där; ibland ”fastnar” man lite mer i en träningsform, än det egentligen var tänkt.

Jag insåg häromdagen att det redan är en månad (!) sen jag sprang Bagheeras halvmara i Sälen.
Som jag längtar tillbaka; Jag blev totalt, fullständigt ”fjällbiten”! På något märkligt sätt känns det som det var igår, samtidigt som en evighet sedan. Men nya äventyr planeras… 😀

img_1753

I mitten av September sprang jag sedan Risveden terräng.
Inte alls samma känsla av lätthet som jag hade haft under fjälloppet, trots många vackra stigar och mer trail än tidigare år. Mådde riktigt dåligt, med huvudvärk och kräkningar, när jag kom hem. Revansch ett annat år. Kanske?

Hej Oktober!

Oktober då – Älskade månad (My second favorite, efter September)!
Jag hoppas att den kommer bjuda på lugn, ro och ett stilla sinne. Något som inte har infunnit sig, varken under Augusti eller September. Man borde väl vara utvilad efter semester och laddad inför hösten (?) men jag känner mig verkligen inte laddad.
Det enda jag har längtat efter är att vara ledig och njuta av fjällen i två veckor till. Såg att Katta hade lite samma känsla. Det kanske hör årstiden till?

Fjällvandring i Grövelsjön 2015. Ljuvligt (det också)!

2 tankar om “Hejdå September!

  1. Välkommen oktober! Känns lugnt och fint. September hade med sig så himla härligt väder, så det får bli som det vill nu, känner jag 🙂 Fulladdad med energi och solkrisp!

  2. Märkligt nog känner jag likadant, vill liksom tillbaka till semestern, tillbaka till Sälen…. Sedan tycker jag på något sätt att hösten inte ens kommit, då det varit så varmt. Det är liksom bara gula löv lite här och var. Nja, ge mig fjäll igen istället! Vi får peppa varandra 🙂 kramar ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s