Frozen!

Då var den där sköna sensommarvärmen över, på riktigt.
Det var 2 minusgrader, när jag gick ut imorse. Brrr! Plockade fram vinterjackorna (!) till barnen, även om de förmodligen får ta av dem redan på första rasten… 😛

Fördelen med det här klara, kalla höstvädret är att naturen är så vacker att man tappar andan!
Fyra par nyfikna ögon kikade dessutom på mig i skymningsljuset. Ett gäng hjortar (varav två kid? Är det inte lite sent för bebisar?) som legat och sovit på åkern i godan ro.

Det är dessutom både sonens födelsedag ❤ (även om han firades nu i helgen) och kanelbullens dag idag.
Hemmagjorda kanelbullar, med myyycket smör, kanel och socker, varma direkt ur ugnen – Det är en av det godaste ”bakelserna” jag vet! Och jag tycker att man ska njuta av godsaker.

4 dagens tips / Länkkärlek!

Vill man vara lite nyttigare hade Annika ett spännande recept i sin blogg:
Lingonbars med hint av lakrits.”

Sofia har lagt upp en massa härliga inspobilder från ”Träningsmagi” i Trollhättan.
Jag önskar att jag hade kunnat/orkat gå. Deras träningsevent brukar vara såå kul! (Det är ju även Sofia & c/o som anordnar Blogger Boot Camp)!  ”Träningsmagi” är ju dessutom i närheten av där jag bor (dagstur), men jag hade verkligen inte orken den här helgen. Tyvärr…

Det sistnämnda är något jag började fundera över när Jeanna skrev ett inlägg; ”Oktober – släpp taget om det som dämpar”, där hon undrade: ”Hur boostar du ditt oktober”?
Jag har känt mig så himla trött, nästan tom, de senaste veckorna. Det kanske ”bara” har med årstiden och mörkret att göra. Jag äter vitaminer/järn, men kanske ska börja komplettera med extra D-vitamin redan nu och se om det hjälper?

Och som jag nämnde i ett tidigare inlägg.
Jag önskar att jag, så där spontant, bara kunde sticka iväg på ytterligare 2 veckors ledighet till fjälls! ❤ Anneli lever min dröm! 😉

2 tankar om “Frozen!

  1. Frozen är bara förnamnet. Fast det var bra att jag inte svettades ett skit idag när jag transportsprang till fika- och playdate… 🙂 Nästa pass blir det dock en vindtät jacka. Brrrrr!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s