Dagens plan!

Imorse när jag vaknade funderade jag på att ta bort inlägget från gårdagkvällen.
Tänkte att det kanske kändes flummigt, omoget, böligt och ”icke passande på en träningsblogg”. Men så upptäckte jag (till min stora förvåning) att jag hade massor av kommenterar nu på morgonen och blev alldeles varm i hjärtat över att ni bryr er. ❤ Därför får det ligga kvar… För jag vill ju att bloggen ska spegla livet och då inte bara när det är sådär fantastiskt. Livet är ju faktiskt så här också; Ibland har man RIKTIGA skitdagar!

Efter en hyfsat god natts sömn, känner jag att jag behöver (!) träna.
Planen för dagen är att ta med mig barnen till gymmet. Först köra lite styrka, med fokus på rygg och core och sedan kötta ur benen i spinningsalen efteråt.

= Hej endorfiner! (Hoppas jag)

Längtar egentligen efter en ordentligt skogspass (både jag och Love)
Men det får tyvärr bli en annan dag… Och styrka är ju nyttigt det också.

IMG_4123

Annonser

4 thoughts on “Dagens plan!

  1. Jag tror att vi alla känner igen oss i det du skriver. Bra att bli påmind om att att man inte är ensam om det. Tack för att du delar med dig!

  2. Bra att du lät det vara, livet. Ja det ter sig så. Så sjukt tråkigt och ledsamt när det händer, men det är så det funkar. Kramar till dig ❤

  3. Bra att du lät inlägget vara kvar, tycker jag. Tycker det är bra när bloggare visar mer av det verkliga livet, att det inte bara är träning och underbara löprundor hela tiden, ibland har man riktiga jävla skitdagar.

  4. Tycker det är bra att bloggen visar livet. Inte bara är ett skyltfönster för allt som är perfekt. Såg inte inlägget förrän nu, men skickar lite pepp i efterhand. Hoppas dagen idag blir en bättre dag! Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s