Om bloggen / Samarbeten:

Copyright Policy:

Alla foton/bilder och inlägg i bloggen är mina egna (om inget annats uppges) och därmed skyddade av upphovrättslagen. Det innebär att inget material får ”lånas” eller återanvändas  utan lov!
Om ni har önskemål om att  få tillgång  till mitt material / mina foton var vänliga kontakta mig – malin.johansson.mars(a)gmail.com

Sponsrat material / Länkar:

Det händer att jag får varuprover skickade till mig. Jag förbehåller mig rätten att inte skriva om dem, då det inte är något uttalat samarbete/överenskommelse.
Om jag ändå väljer att skriva om det, är det alltid 100 % ärlighet och öppenhet gentemot mina läsare som gäller. Tycker jag om produkten/tjänsten, skriver jag självklart det. Är jag inte lika nöjd, är jag lika tydligt med det.

Affiliatelänkar kan förekomma, men märks i så fall ut tydligt!
Däremot länkar jag ibland till produkter, företag eller tjänster som jag personligen tycker om och vill tipsa om. Dock ligger inget samarbete bakom, om inte inlägget (som sagt) är tydligt uppmärkt.

Samarbeten:

Jag är enbart intresserad av samarbeten som är 100% releventa, vad gäller bloggens inriktning. (Dvs trail, löpning, träning, kost, hälsa och välmående).
Om ni tror att vi båda kan stärka vårt respektive varumärke genom ett samarbete – Tveka inte att kontakta mig:    malin.johansson.mars(a)gmail.com