Om mig.

Vem jag är?
* En 36-åring med rötterna i de västgötska skogarna.
* Mamma till tre söner, som är helt fantastiska, galet jobbiga och… och fullkomligt underbara ! ❤
* Sambo med barnens pappa. En omtänksam, humoristisk, långsint jäkel som kan driva mig till vansinne! ❤
* Nybliven projektkonstruktör som fördjupar sig i teknikens och CAD-ritningarnas värld, samtidigt som hon sliter sitt hår.  😉 Det är mycket att ta in efter en 15 årig yrkesbana av ”enbart” kundkontakter.

Träningen har alltid funnits i mitt liv, även om jag i grund och botten är rätt lat.
Ridningen var min stora passion under tidiga tonåren och en bit upp i vuxen ålder. Som trebarsförälder hittade jag dock inte tiden att rida.

Jag börjar springa efter att vi hade fått vår tredje son, våren 2011, just för att det är lätt att hitta tiden till det. Bara snöra på sig skorna och ge sig ut. Det var först 2012 som jag blev förälskad i terränglöpningen. Backar, stigar, obanat, lera. Got to love it! Första utmaningen var Risveden Terräng och det var nog tur att inte insåg INNAN var det var jag hade gett mig in på. 😉  Det var bland det lerigaste, roligaste och utan tvivel det jobbigaste jag någonsin gjort!

Förutom traillöpningen, försöker jag kombinera och variera träningen med andra favoriter; Framför allt styrketräning och yoga. Love! ❤

8 tankar om “Om mig.

  1. Hej! Bra blogg 🙂 Jag vill tipsa om Vansbro Marathon, ett fantastiskt vackert terränglopp. Man kan välja på hel, halv eller kvartsmarathon!

  2. Här kommer ytterligare förslag på terränglopp. 3 Maj 2014 går Soteleden Terrängmarathon, finns som 12, 21 och 44km. Underbart vackert på våren. Kolla in på http://www.sltm.nu arrangeras av IK Granit

  3. Hmm …har precis hittat din sida !! Trailrun tror jag är något skom kan passa mig ! Hatar att springa på asfalt och eljusspåret blir för tråkigt i längden. Nu är jag dock lite äldre än dig men har också tre barn…2014 hoppas på att komma ut på många skogsrundor. Finnsk det korta lopp i trailrun att börja med eller hur slaj man tänka ?!?

    • Hej Monika! Kul att du hittat hit.
      Det kan ju finnas lokala trailtävlingar som är lite kortare annars har du (om jag tolkar din hemort rätt efter mailadressen?) Salomon Trail Tour i Skatås i Juni och där har du ju en kort runda på 6 km. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s