Julspring, juljogg – backintervaller!

Jag började springa 2011 och första året blev jullöpningen backintervaller.
Året efter härjade både magsjukan och halsont i huset runt juletid så något julspring blev det inte då. Förra året blev det ett kort, tungt pass på självaste julafton, i sällskap av regn och stormbyar…(!)

2014 års jullöpning ser lite annorlunda ut.
Da´n före doppareda´n hade jag mer tid än just idag, på självaste julafton. Och precis som mitt första löpar-år valde jag att köra backintervaller igår. Delvis i samma backe (4 st där och 4 st i en annan backe). Skillnaden var tempot.

Ni vet den där känslan att man A.L.D.R.I.G. utvecklas…
Fast när man tittar tillbaka och ser att backintervallerna då gick på ca 1 minut och 10 sekunder och den långsammaste i år gick på 49 sekunder. Utveckling! Märkligt hur man inte tänker på det, men bra att man har sin träningsdagbok och kan se skillnnaden, svart på vitt. 🙂

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/efb/39207155/files/2014/12/img_1205.jpg

Jag tog dessutom på mig de nya Icebug Anima2 BuGrip i tron om att det kanske låg kvar lite is upp emot sjön.
Jag hade fel… Det var geggigt, blött och lerigt. Och lite mer blött. Men ”for your info”; metalldubbar greppar bra även i lera! 😉

Nä, nu ska jag bege mig ut i köket och fixa med julmaten.
Julspring igår alltså. Och så har ”de som vet” (?) lovat strålande sol imorgon. Därför har jag planerat in ett juldags-långpass istället. Älsk på den! (Hoppas jag)

En riktigt god jul till er! 🙂
Kramar!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/efb/39207155/files/2014/12/img_1204.jpg

6 tankar om “Julspring, juljogg – backintervaller!

  1. barnmorska eller veterinär låter spännande. Än är det inte för sent 😉 Känner igen den där när man har känslan av att inte utvecklas. Bra att skriva ner så man kan se utvecklingen 😉
    God Jul finis ❤️❤️❤️

  2. Jag vände på det och tog långpassen igår och tänker mig intervaller imorgon. Men är glad att jag tajmade in vila idag för det hade inte hunnits med någon träning!
    Hoppas att du har haft en bra julafton! Kramar!

  3. Jag förstår exakt känslan med att man aldrig utvecklas. Det här året har jag mer känt att jag är på väg att avvecklas. Många pass har blivit mycket kortare och långsammare än man tänkt sig. Då är det bra att ha lite statistik att falla tillbaka på. Även om man inte rubbar sina PBn så kan man ofta se att det inte var fullt så illa som man trodde. God Jul!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s