Det är inte alltid man har ett val!

Eller jo. På sätt och vis är det ju ett val, att välja att inte träna också.
Men jag önskar att jag inte hade behövt välja bort det. Jag packade träningsväskan, planenligt, imorse innan jag stack till jobbet. Under dagen smög en ej välkommen känsla över mig. Barnen har varit snoriga och hostiga i flera veckor, med en kulmen i helgen, då äldsta sonen låg utslagen i soffan helt utan ork och snorpapper högt och lågt.

Med kramar, samsovning och en massa, mysigt gosande (som hör föräldraskapet till såklart!) är det ett under att jag inte blivit sjuk tidigare. Men än så länge är det bara ”känningar” (ungefär som med knät) fast i halsen. Därför väljer jag att avstå dagens löprunda och kurerar mig med c-vitamin och en kopp honungste istället. Hoppas, hoppas att jag kan mota förkylningen redan ”i dörr”!
.

image

13 tankar om “Det är inte alltid man har ett val!

  1. Jag gjorde precis tvärtom med min fötkylningskänning. Fast min var kanske mest trötthet… Håller hur som helst tummarna för oss båda;)

  2. Skickar massa pepp! Här har vi oxå en liten sjuk, jag preppar mig med allt jag kan, vill inte bli sjuk…ibland är det hårt o va förälder..

  3. Åh jag känner precis likadant! Skulle på min valiga träning med GRC idag men har oxå känningar i kroppen så fick motvilligt ställa in :/ Hoppas ditt bara visade sig lite grann och sedan försvinner, det hoppas jag mitt gör iallafall 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s